Budoucnost záleží na tom, co děláme právě teď.

neděle 17. února 2013

My




IMG_1277 modifiedJsme parta přátel, kteří vystoupili ze starého systému a soustředíme se na to kým opravdu jsme a děláme to, co nás opravdu baví. Nyní to nabízíme i vám všem!


Spojujeme lidi, kteří mají zájem o prosvětlení života ve všech oblastech svého bytí.

Nabízíme informace o těle, duši, mysli, srdci, o uzdravování, stravování, tvoření, Zemi, práci, józe, meditacích, dětech a krásných energiích.
IMG_1275 modifiedMáme do široka otevřenou náruč a zveme k projektu Slunečný život všechny, kteří se chtějí podělit o své dovednosti a informace  ze života, zapojit se do společných aktivit on-line i reálně, třeba si u nás založit svůj osobní on-line deník, který vám s našimi informacemi může pomoci ujasnit si vlastní směřování  nebo se setkávat a sdílet s lidmi stejných záměrů a cítění k posílení vlastního Já.
Pojďme společně přivítat nový svět, který se nám otvírá a vstupme do něj společně.

Co děláme, to nás baví:
ja a saman1UK jóga osvědčeníMíša Weissová poskytuje výživové poradenství prostřednictvím sluneční živé stravy, předává reiky, vede lekce hatha jógy, praktikuje veřejné meditace, seznamuje lidi s koněm a dokáže vás i vaše mazlíčky rozsvítit i prostřednictvím Bachovek.

Alice pracuje s lidmi jako trenérka plavání a vede tvořivé workshopy (vůně, origami, tvořivé nápady, …).
Linda se vyzná v koních a psech a organizuje tábory pro děti ze sociálně slabých skupin.
terka2Terka zná vše o rybách, houbách, kytičkách a přírodě a léčí zpěvem.



butchaJirka Kosař vás zasvětí do tajů meditace od samého začátku, rozdělí se o prožitky mužské duše a také vám poradí s jakoukoli rozbitou věcí :)



Helena je akademická malířka, restaurátorka a majitelka kouzelného místa v Panenském Týnci, kde se dějí všechny naše workshopy a setkávání spřízněných duší. Seznamuje lidi s technikami malování a kreslení a nádherně vypráví o koních a životě.

sunSpolečně připravujeme workshopy na různá témata a zveme vás k jejich prožití s námi. Informujte se na www.slunecnyzivot.cz 
Neváhejte se na nás kdykoli obrátit o radu nebo přátelské sdílení prostřednictvím komentářů u jednotlivých článků na www.slunecnyzivot.cz nebo na email misa@slunecnyzivot.cz  :)

Žádné komentáře:

Okomentovat